Переглядів: 1217
Rated 4 stars out of 5
(49)

Топ 5 кухонних змішувачів

Автор: Василь Ковальчук
08.02.2021

Вибір змішувача для кухонної мийки - складна процедура. Варіант купити першу ліпшу на очі модель тут не пройде. Сантехнічний виріб має гармонійно поєднуватися із загальним інтер'єром приміщення, при цьому бути надійним і довговічним.

Ми склали рейтинг змішувачів для кухні, що користуються найбільшим попитом серед клієнтів нашого інтернет-магазину. Цілком ймовірно, що серед них ви зможете знайти підходящу модель.

Зміст:

  1. Змішувач для кухні Haiba HANS 011
  2. Змішувач для кухні IBERGRIF M22118B
  3. Змішувач для кухні Haiba HANS 011 матовий
  4. Змішувач для кухні з виходом для питної води IBERGRIF M22109
  5. Змішувач для кухні ZERIX LR74004-2 з чорним гнучким виливом

Змішувач для кухні Haiba HANS 011

змішувач для кухні haiba

За рахунок високого поворотного виливу представлений латунний змішувач відмінно підійде для мийок з широкою і глибокою раковиною. Модель має глянсове хромоване покриття, тому гармонійно впишеться в будь-який сучасний інтер'єр.

Haiba HANS 011 – однорукий змішувач для кухні, регулювання тиску і температури потоку води виконується єдиним важелем з картриджним запірним механізмом.

Незважаючи на китайське походження, пристрій повністю відповідає всім стандартам якості Європейського Союзу. Адже безпосереднє виробництво здійснюється на німецькому та іспанському обладнанні. Виготовляється змішувач з латуні найвищої якості, яка не має сторонніх домішок і повністю безпечна для людини.

Замовивши Haiba HANS 011, отримаєте високоякісний пристрій, який гарантовано відпрацює весь відведений термін. Разом зі змішувачем в комплект поставки входить гнучка підводка, аератор, кріплення для установки на мийку або стільницю. Не доведеться окремо замовляти комплектуючі для підключення до водопроводу.

Единий недолік Haiba HANS 011 – складність догляду за глянцевим хромованим покриттям. Його легко подряпати грубою щіткою або абразивним миючим засобом.

Змішувач для кухні IBERGRIF M22118B

змішувач для кухні чорний

Тим, у кого мийка виконана в чорному кольорі, варто звернути увагу на іспанський сучасний кухонний змішувач IBERGRIF M22118B. Відмінна риса цієї моделі - відтінок. Поворотний змішувач для кухні виконаний в чорному матовому кольорі. Покриття представляє собою порошкову фарбу, яка відмінно витримує дрібні механічні пошкодження, стійка до побутової хімії, не вицвітає.

Основний матеріал виробу - латунь. Сплав стійкий до корозії і повністю безпечний для здоров'я людини, що підтверджується наявністю відповідних сертифікатів.

IBERGRIF M22118B - одноважільний змішувач. Управління подачею холодної і гарячої води виконується за допомогою єдиного важеля. В якості запірного механізму використовується керамічний картридж діаметром 35 мм.

Незважаючи на своє іспанське походження, відмінну якість збірки, використовування матеріалів і п'ятирічну гарантію, IBERGRIF M22118B має прийнятну вартість.

Змішувач для кухні Haiba HANS 011 матовий

змішувач для кухні харків

Незважаючи на те, що змішувач з латуні, за рахунок покриття матовим хромом він буде справжньою знахідкою для покупців, у яких встановлена матова мийка з нержавіючої сталі. Крім цього, модель має високий поворотний вилив, актуальний для подвійних або широких раковин.

За подачу і регулювання температури води тут відповідає картріджний механізм. Він характеризується високою надійністю і довговічністю. Термін служби складає більше 5 років.

Варто зазначити, що за матовим змішувачем Haiba HANS 011 набагато легше доглядати, ніж за глянцевим. На ньому не так помітні легкі подряпини і розводи. Однак від використання абразивних чистячих засобів краще відмовитися.

Змішувач для кухні з виходом для питної води IBERGRIF M22109

змішувач на кухню купити київ

Плануєте установку системи фільтрації водопровідної води, але не влаштовує зовнішній вигляд крана, що входить в комплект? Зверніть увагу на змішувач для кухні з виходом для питної води IBERGRIF M22109.

Конструкція пристрою така, що рідини не перемішуються одна з однією, навіть якщо відкрити обидва крана одночасно. Секрет в тому, що вилив кухонного змішувача на дві води виконаний за принципом «труба в трубі». Відповідно, є три окремих підведення води:

  • холодної водопровідної;
  • гарячої водопровідної;
  • питної.

Пристрій має високий і довгий поворотний вилив, який підійде для подвійної або глибокої кухонної мийки.

За подачу тут відповідають два іспанських картріджних механізма з керамічними пластинами.

Основний матеріал виробу - сертифікована для використання з питною водою латунь. Покриття - глянсове хромування.

Купивши IBERGRIF M22109, позбавляєте себе від необхідності установки окремого крана під питну воду, продумування місця його розташування та гармонійного впровадження в загальний інтер'єр приміщення. Заощадите простір в робочій зоні, якщо кухня має скромні габарити.

Змішувач для кухні ZERIX LR74004-2 з чорним гнучким виливом

змішувачі на кухню купити київ

Змішувач для кухні з гнучким зливом ZERIX LR74004-2 стане вигідним придбанням для власників великих і глибоких мийок. З його допомогою набагато простіше виконувати догляд за мийкою, мити посуд, овочі, фрукти.

Змішувач виконаний з нержавіючої сталі SUS 304. Матеріал відповідає санітарним нормам, повністю безпечний, не виділяє небезпечних або шкідливих речовин.

Гнучкий гусак змішувача зроблений з харчового силікону чорного кольору. У компонуванні з блиском нержавіючої сталі виріб має сучасний зовнішній вигляд і відмінно підійде як до кам'яної, так і до металевої мийки.

Змішувач для кухні з гнучким виливом має одноважільний механізм відкриття та налаштування потоку води. Картридж з керамічними пластинами чеського виробництва.

За рахунок силіконового виливу вартість змішувача з нержавійки ZERIX LR74004-2 значно нижче, ніж у аналогічних моделей, тільки з металевим гусаком. Висока якість підтверджується гарантією від виробника терміном 5 років.

Якщо ви ще сумніваєтеся, якої фірми вибрати кухонний змішувач або представлений рейтинг здається неповним, в розділі нашого інтернет-магазину зможете знайти те, що необхідно. Крім представлених в цьому ТОПі, у нас в продажу кухонні змішувачі з висувним виливом або настінні моделі.

Потрібна консультація – телефонуйте за номерами на сайті☎️. Наші кваліфіковані фахівці допоможуть купити змішувач для кухні, який максимально підійде під ваші потреби і інтер'єр.

Товари з огляду

Попередня стаття

Пристрій змішувача для ванної

Наступна стаття

Кухонний змішувач з висувною лійкою - плюси і мінуси

Оцініть статтю:

ПОГАНО
НОРМ
КОРИСНО
ВАУ
В ЗАХВАТІ