Змішувач для кухні з висувним виливом Grohe Eurostyle Cosmopolitan (31126004)

Немає в наявності

8,888
Rated 0 stars out of 5
(0)
Доставка та самовивіз
Нова пошта
від 80₴
Укрпошта
від 50₴
Точка видачі Rozetka
від 49₴
Оплата
  • Карткою Visa, Mastercard - LiqPay
  • Накладений платіж
  • Безготівковими для юридичних осіб

Характеристики

Загальні

Торгова марка
Grohe
Вид змішувача
Одноручковий
Країна виробник
Португалія
Країна бренду
Німеччина

Технічні характеристики

Матеріал корпусу
Латунь
Діаметр картриджа (мм)
35
Тип з'єднання
Гайка

Опис

Кухонний змішувач з висувним виливом від компанії Grohe - це відмінний вибір для тих, хто шукає надійний та функціональний кран для своєї кухні. Модель Grohe Eurostyle Cosmopolitan виготовлена з високоякісної латуні, що забезпечує довговічність та надійність в експлуатації.


Хромоване покриття надає крану естетичний зовнішній вигляд, який буде відмінно поєднуватися з будь-яким інтер'єром кухні. Одноважільний кран зручний при використанні, а функція регулювання витрати води дозволяє заощаджувати воду та знижувати витрати на її оплату.


Висувний вилив дозволяє зручно мити посуд та очищати раковину, а також заповнювати великі ємності водою. Завдяки своїй гнучкості та довжині, вилив забезпечить комфортний доступ до будь-яких куточків раковини.


Якщо ви шукаєте змішувач для кухні, який буде надійним і зручним у використанні, то кран Grohe з висувним виливом - це чудовий вибір. Цей продукт забезпечує високу якість та довговічність, а також комфорт при використанні. Будьте впевнені, що купуючи Grohe Eurostyle Cosmopolitan, ви отримуєте надійний продукт, який прослужить вам багато років.