Термостат прихованого монтажу на 3 споживача Grohe Grohtherm SmartControl (29126000)

Залишилося мало

24,435
Rated 0 stars out of 5
(0)
Доставка та самовивіз
Нова пошта
від 80₴
Укрпошта
від 50₴
Точка видачі Rozetka
від 49₴
Оплата
  • Карткою Visa, Mastercard - LiqPay
  • Накладений платіж
  • Безготівковими для юридичних осіб

Характеристики

Загальні

Торгова марка
Grohe
Вид змішувача
Вентильний
Призначення
Для ванни
Країна бренду
Німеччина
Країна виробник
Німеччина

Технічні характеристики

Матеріал корпусу
Латунь

Опис

Grohe Grohtherm SmartControl це термостатичний змішувач, який дозволяє точно контролювати температуру води. Ручки термостата з крилами забезпечують просте керування однією рукою. З цим термостатичним змішувачем ви можете бути впевнені, що вода залишається комфортною і постійною температурою - більше ніяких непередбачуваних коливань або гарячої води, що обпалює!

Технологія Grohe TurboStat® повністю безпечна для дітей і відрізняється високою ефективністю, споживаючи менше енергії, ніж традиційні змішувачі. Тому вона ідеально підходить для сімей, які піклуються про довкілля.

Grohe Grohtherm SmartControl для ванни має хромовану поверхню та оснащений технологією захисту від зворотного потоку. Він дозволяє вам встановити точну температуру, необхідну для вашого душу чи ванни, що робить процес комфортного прийняття душу чи ванни ще простіше, ніж будь-коли.

Змішувач із термостатом Grohe Grohtherm SmartControl забезпечує додатковий рівень розкоші та зручності у ванній кімнаті, дозволяючи користувачам знайти ідеальний баланс між комфортом та зручністю.